Afhalen & Bezorgen

Wij bezorgen uw KVV, Brokken en Snacks graag aan huis. Of, heeft u haast? Dan kunnen wij uw bestelling klaarzetten zodat u het alleen maar hoeft op te halen en af te rekenen. Daarnaast kunt u bij ons de producten reserveren zodat ze met een regelmaat worden klaargezet. Neem contact op met ons team bij uw volgende bezoek aan de winkel.


 

 

Bezorgen

Bestellen Uiterlijk dinsdag 15.00u van de desbetreffende week. U krijgt woensdagochtend bericht met een schatting van de aankomsttijd.

*Let op*
Bestellingen na dinsdag 15.00u worden niet meer aangenomen voor de daarop volgende bezorgdag.

Regio’s Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Blijdorp, Capelle a/d/ IJssel, De Esch, Hillegersberg, Krimpen a/d IJssel, Ommoord, Pijnacker, Poortugaal, Prins Alexander, Prinsenland, Rhoon, Ridderkerk, Schiebroek

Staat uw plaats er niet bij? Neem Contact met ons op over evt. mogelijkheden

Wanneer Elke woensdag tussen 12.00-18.00 . U krijgt op de dag zelf nader bericht over de exacte tijd.
Voorraad Soms hebben we niet alles op voorraad. We zullen u een email sturen met de definitieve bestelling, eventueel met alternatieven en het definitieve bedrag. (zie verder betaling)
Niet Thuis Indien u verwacht niet thuis te zijn, zullen wij u vragen om uitdrukkelijke toestemming om de producten bij u voor de deur/tuin neer te zetten. Andere opties zijn buren, of een koel- box/tempex doos neer te zetten voor koelproducten Hierbij wordt het risico van diefstal en evt. verderf bij u neergelegd. Geen toestemming gekregen? Dan kunnen we de producten helaas niet achterlaten. Wij laten dus alleen producten achter, met uitdrukkelijke toestemming (en betaling vooraf)
Betaling Uit veiligheidsoverwegingen voor de chauffeur accepteren wij alleen pin (aan de deur) of vooraf betaling per bank (in overleg).
Bezorgkosten

Min. Bestelbedrag: € 25

 

Rotterdam Kralingen: € 3,50

Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle a/d/ IJssel, Krimpen a/d IJssel, Ommoord, Prinsenland, Prins Alexander, Ridderkerk, Schiebroek: € 4,50

Rhoon, Poortugaal e.d.: € 6,50

 

12239887_1695451187357381_6229508996109924026_n