Wat zij zeggen

Een greep uit de recensies van blije klanten die wij hebben mogen helpen in onze winkel!

 

Wij zijn onwijs blij dat wij de tip hadden gekregen om hier heen te gaan. Onze hond had darmproblemen en jeukproblemen. Niet door de dierenarts, maar door big dog company zijn we van de darmproblemen af! Wij zijn super blij met jullie :-).

Fabienne


Laat regelmatig een box vol snacks opsturen voor mijn drie honden en er zit nooit iets bij wat ze niet lekker vinden.

Nikki


Vanmiddag voor het eerst vanuit Vlaardingen bij je langs geweest en kan niet anders zeggen dan TOP !! Uitgebreid de tijd genomen om goed te helpen en meer dan tevreden de winkel uit gegaan. Tasjes werden uitvoerig besnuffeld en de gedroogde long werd in de auto al opgesmikkeld. We gaan lekker de smaakjes naturis uittesten en je gaat me zeker vaker zien !!

Esther


Nemen altijd de tijd om samen met jou echt naar je hond te kijken om uit te vinden wat hij lekker vindt. We krijgen goed advies van mensen die oprecht het beste willen voor je hondje. Top service!

Jet


Goede en specialistische adviezen over de natuurlijke voeding, klantgericht, fijne eigenaar die altijd wel in is voor een babbeltje, uitstekende bereikbaarheid. Kortom een kwalitatief goed bedrijf en een uitstekende keuze als je van je dier(-en) houdt.

Dafje


Hier word ik met liefde geholpen.

Jamal


Altijd goede service, top advies en zeer vriendelijk in de omgang. Echte dierenliefhebbers met oog op kwaliteit. Komen nu al meer dan een jaar en de dieren blijven verwend worden.

Mirjam


Zeer goed voer met liefde bereid, zelfs mijn hond, en hij is heeeel kieskeurig, smult ervan. Hij valt aan als n wolf als hij het geritsel hoort van de verpakking!!!

Jacqueline


Goede kwaliteit voor een goede prijs en lekker dichtbij zodat mijn kleine vriezer volstaat. De grote vriezer kan voortaan uit blijven. Ik kan altijd terecht !!

Marian