24/7 je voer ophalen?

Geen tijd om je katten- of hondenvoer op te halen? Dat kan vanaf nu 24 uur per dag bij Big Dog Company. Het is makkelijk, gewoon via de sleutel app!

Rotterdam 15 oktober 2018: Het is het eerste 24/7 honden- en kattenvoer afhaalpunt van Nederland in deze markt. Big Dog Company is een fysieke winkel in Rotterdam maar met deze nieuwe service wil Big Dog Company zich meer richten op de werkende klantenkring als ook op nieuwe klanten, die vaak tijdens kantooruren niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Uiteraard is er ook de bezorgservice, echter het 24/7 afhaalpunt is een andere manier, waarbij de klant zelf kan bepalen wanneer de bestelling wordt opgehaald.

Hoe werkt het?

De klant bestelt en betaalt via de webshop en kiest vervolgens “24/7 ophalen Pootstraat”. De bestelling wordt voor je klaargezet en je krijgt een pincode toegewezen om met de speciale sleutelapp de deur te openen, wanneer je wilt!

Innovatie

“Wij bieden onze klanten kwaliteit, gemak, service en advies en deze sleutelapp voorziet de klanten in gemak en service”, aldus Isabel Koutzarov van Big Dog Company. “Wij willen graag onze klanten het zo gemakkelijk mogelijk maken om kwaliteitsvoer voor hun hond of kat in huis te halen.”

Over Big Dog Company

Big Dog Company is een dierenwinkel op de Oudedijk in Kralingen in Rotterdam en gespecialiseerd in goede en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Het team van Big Dog Company, waaronder een orthomoleculair voedingsdeskundige, adviseert met aandacht voor de hond of kat, de juiste voeding, afgestemd op leeftijd en ras.

 

Big Dog Company, Oudedijk 229B, 3061 AG Rotterdam
Tel: 06 34256116, mail: info@bigdogcompany.nl

www.bigdogcompany.nl

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *