De Winkel op de Oudedijk, Kralingen

Laatste nieuws omtrent de opening van de winkel:

We hebben een fantastisch mooi pand weten te bemachtigen om de hoek van de winkel op de Oudedijk met 150m2 ruimte! Dit betekent dat we ons winkeltje kunnen opruimen, de webshop kunnen verplaatsen en het mogelijk kunnen maken dat jullie gewoon weer ouderwets (met een paar regeltjes) bij ons op de Oudedijk kunnen komen winkel, ruiken, proeven, lachen en je viervoeter laten genieten van alles wat wij hebben. En, natuurlijk, niet onbelangrijk, wij kunnen weer face-to-face advies geven. We kunnen niet wachten!

Ouder nieuws:

Op 19 maart hebben we besloten om de fysieke winkel te sluiten vanwege (de onzekerheid rondom) het Corona virus. De ruimte in onze winkel was simpelweg te klein om jullie, en onze, veiligheid te waarborgen.

Maar we hadden een unieke oplossing! Namelijk 24/7 je bestelling ophalen op de Pootstraat. Je bestelt via de webshop, app of mail, wij zetten het klaar en je kunt het ophalen wanneer je wilt op de Pootstraat met een unieke code. Ook vriesvoer, want met 5 vriezers van 2,50m is er genoeg plek!   Meer info

Daarnaast hebben wij natuurlijk:

  • Onze bezorgdienst in regio Rotterdam (standaard op woensdag, in overleg op andere dagen). Meer info
  • Opsturen in heel Nederland en België  (m.u.v. vriesvoer). Gratis vanaf € 50

Dus, in het kort, heb je voer nodig? Dan kun je het:

  • 24/7 ophalen op de Pootstraat, 5 min van de winkel af
  • Laten bezorgen
  • Laten opsturen!